A DVZ Spedition Kft. alapítási éve 1984. A Duna Volán Zündapp a gödöllői Volán nemzetközi fuvarozási részlegeként jött létre, fő tevékenysége volt a Győri Keksz és Ostyagyár termékeinek Németországba való eljuttatása. A Duna Volán névbe így került a Zündapp (Német partner).

A privatizáció során 1992-ben vásárolta meg a mai tulajdonos, azóta a törzstőkét 50 millió forintra növelte. Cégünk 1992 óta folytatja szállítmányozói tevékenységét. Az ezen idő alatt kiépített széles kapcsolati rendszerünknek köszönhetően 2009 óta  spedícióval is foglalkozunk,  ezért szállítmányozói felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Jelentős nagy cégeknek lettünk megbízható partnerei bel- és külföldön egyaránt.

Gépjárműparkunkat  VOLVO és Mercedes vontatók teszik ki, amelyek megfelelnek az Európai Unió által megkövetelt EURO 5-ös és EURO 6 -os minősítésű környezetvédelmi normáknak. Pótjaink többségét az egyedi igényeinknek megfelelően gyártotta a Krone Kft.

Nemzetközi szállítmányozói tevékenységünk,  illetve spedíciós tevékenységünk fő irányvonalai: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Franciaország, Hollandia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Szerbia, Spanyolország valamint Szlovákia.

Kiterjedt alvállalkozói kapcsolatokkal rendelkezünk bel- és külföldön egyaránt, akik furgonokkal, kisebb ponyvás autóikkal, hűtős nyerges, Euro 5-ös és Euro 6-os járműveikkel, megbízhatóan teljesítik az általunk kiadott fuvarfeladatokat.

Cégünk fő alapelve a pontos, precíz munkavégzés és  ennek megfelelően dolgozunk mi is.